Innetrening 2019/20 🐾

Nå er det åpnet opp for påmelding til sesongen 2019/20 i drivhuset! 😃 Adressen er Østbyveien 144 (Tjølling) 🐾

Dersom du ønsker å ha tilgang til å trene der fra 1.9.2019 og frem til 31.8.2020 så koster det kr 1400,- for medlemmer (2400,- for ikke-medlemmer) for hele perioden. Du vil da få koden til døra, og du kan trene fritt i henhold til timeplanen.
Påmelding til innetrening gjøres ved å sende navn, mailadresse og telefonnr til Lene på tlf 93408789 eller via pm på facebook når betalingen er gjort.

Dersom du ønsker å benytte deg av drop-in i løpet av året så koster det kr 100,- pr gang for medlemmer (kr 250,- for ikke-medlemmer), og drop-in kan kun benyttes på organiserte treninger eller når du trener sammen med noen som har betalt for hele perioden og har tilgang til koden.
Dette må betales inn FØR drivhuset benyttes via Vipps til 101749 (alternativt via bank til 2510.14.77188). Husk å merke innbetalingen med «drivhus».

Dersom drivhuset er booket til kurs og lignende, eller dersom noen grupper ikke skal bruke den oppsatte treningstiden sin for en periode så vil dette informeres om i en lukket facebook-gruppe. Du vil bli lagt til i denne facebook-gruppe når betalingen for hele sesongen er registrert.

Timeplanen kan bli endret underveis etter avtale med gruppene. Dersom gruppene ikke bruker oppsatt treningstid aktivt så gjøres det om til treningstid åpen for alle frem til gruppen har behov for egen treningstid igjen.

Vi må prøve og feile litt, men det vi har sett i året som har gått er at det er mye tid til egentrening.

I helgene vil planlagte kurs ha førsterett fra kl 9-16, og dette vil legges ut i facebook-gruppa.

Det er ikke planlagt at gruppe 1 og 2 skal trene inne, men vi ser an vær og føreforhold nede i Kilen og det er mulig at vi avholder noen treninger i drivhuset og det vil da være mulighet for betaling for drop-in.

Vi deler på plassen som er til rådighet som best vi kan, og vi tar hensyn til hverandre!

Parkering er på venstre side av drivhuset (på langsiden). Sørg for at ingen hunder står kontinuerlig og bjeffer i bilen da vi må ta hensyn til de vi leier av og naboene rundt oss.

Røyking foregår kun utendørs.

Ingen klipping av hund inne i drivhuset.

Hundene må luftes godt før de kommer inn i drivhuset slik at vi unngår markering inne. Dersom uhellet skulle skje så skyll godt, og spray på såpe-/eddikblanding som står på hylla langs veggen.

Ingen løpetisper i drivhuset.

Agilityhinderne skal alltid stå inntil veggen på anvist plass når det ikke er hindertrening.