Samarbeidspartnere

Fullstendig oversikt over Larvik og Omegns Hundeklubb sine samarbeidspartnere pr 24.1.2024.

Din Dyreklinikk (Sandefjord)
– Medlemmer får 15 % rabatt på veterinærhonoraret ved fremvisning av medlemskort. Husk å gi beskjed om rabatten når du kommer!

Musti (Larvik og Sandefjord)
– Medlemmer får 10% rabatt på alle produkter i butikken med unntak av VarioCage (hundebur). Det gis også 10% rabatt på hundemat, i tillegg til at hver 7. sekk er gratis dersom man registrer seg som «Musti-venn».

Potekroken Søndersrød
– Medlemmer får 10% på alle varer i butikken på Søndersrødtunet i Helgeroa. De fører blandt annet Kingsmoor, Pro Plan, Natural Graetness og Rawfôr.

Rawfôr Kodal
– Medlemmer får 15% på Rawfôr. Dette er en privatforhandler for Rawfôr Norge, og man avtaler henting via facebookgruppen deres eller til Linda Taalesen på telefon 40457274.

A-Vet Smådyrklinikk (Larvik )   

– Medlemmer får 20% rabatt på veterinærhonoraret hos A-Vet Smådyrklinikk på Faret i Larvik. Det gjelder naturlig nok ikke ved behandling utenom åpningstiden, og ved bruk av vakttelefonen.

 

Det gis ikke rabatt på tilbudsvarer og kampanjevarer hos våre samarbeidspartnere!

Vi ønsker å minne om at dere fremvise medlemskort for å få rabatt hos våre samarbeidspartnere. Medlemskortet er personlig, og kan kun brukes av den personen det er utstedt til (sammen med legitimasjon).