Tilbud om hundeførerjakker/vester til medlemmene våre!

Vi har kikket på ulike hundeførervester og -jakker i lang tid nå, og vi har bestemt at vi går for Canelana sin hundeførerjakke med avtagbare jakkearmer og hette. Vi ønsker at medlemmene våre kan velge fritt i farge, men alle jakkene leveres med hundeklubben sin logo på ryggen, og med en liten logo foran på brystet. Pris for medlemmer inkl trykk er kr 1500,-

Jakkene har allerede vært ute til prøving for alle grupper på deres treningsdager i Kilen, men vi ønsker å gi alle medlemmer mulighet til prøving og bestilling. Det er derfor mulighet for prøving i forbindelse med foredraget 11. mai, men i tillegg så er jakkene tilgjengelig i Kilen lørdag 14. mai kl 13.30 – 15.00 og onsdag 18. mai kl 18 – 20.

Dere som allerede har bestilt jakker kommer til å bli kontaktet fordi vi har mulighet til å bestille jakkene i flere farger enn først opplyst, og det er også mulighet for å få trykk på lomma bak og på brystet under logoen.

Betalingsfrist er søndag 22. mai 16. Riktig kontonummer er 2510.14.77188

For info om farger, trykk og lignende så trykk HER!

Dersom du ikke har mulighet for å prøve en av disse dagene så kontakt Lene på telefon 93408789 eller på pm via facebook for å avtale annen tid.

http://www.canelana.no/produkt/hundeforerjakken/